Σχετικά με εμάς

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η InTech δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας.

Ιδρύθηκε το 2010 από έμπειρα στελέχη του κλάδου και η κατακόρυφη ανάπτυξη της εταιρείας οφείλεται στον συνεχή εμπλουτισμό του φάσματος των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει.

Οι άνθρωποι της InTech με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία τους προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις σε κάθε είδους επιχείρηση σε θέματα ασφάλειας δεδομένων, μηχανογράφησης, δικτύων, τηλεπικοινωνιών και τεχνικού εξοπλισμού. Πελάτες μας είναι παραγωγικές - εμπορικές επιχειρήσεις χονδρικής – λιανικής πώλησης, δημόσιες υπηρεσίες, ξενοδοχειακές μονάδες, φοροτεχνικά γραφεία, επιχειρήσεις μαζικής εστίασης καθώς και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα

Η InTech παρακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, έχει αναπτύξει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου πιστοποιώντας την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει. Τα στελέχη της εταιρίας εκπαιδεύονται και καταρτίζονται στις νέες τεχνολογίες με τον απαραίτητο ρυθμό που επιτάσσει ο ραγδαία εξελισσόμενος κλάδος της πληροφορικής.

Στόχος της εταιρίας είναι να αποτελεί για κάθε επιχείρηση που υποστηρίζει έναν μόνιμο σύμβουλο ο οποίος θα βρίσκεται πάντα σε παράλληλη τροχιά μαζί της και θα συμβάλλει στην ανάπτυξή της.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO

H InTech είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008

Η πιστοποίηση διασφαλίζει την ποιότητα των υπηρεσιών και εργασιών που προσφέρουμε για να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις ανάγκες σας. Η πιστοποίηση μας αφορά μία πληθώρα υπηρεσιών όπως:
Δείτε την Πιστοποίηση
espa banner